ALLI PAASIKIVEN SÄÄTIÖN KULTTUURIAPURAHAT 2016 

Alli Paasikiven Säätiön myönsi maaliskuun 10. päivänä 2016 neljännen kerran pienimuotoisia kulttuuriapurahoja hakuvuonna toteutettaviin hankkeisiin. Hakemuksia saapui 221, enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin. 

- Hakemukset edustivat mitä erilaisempia taiteen aloja. Hakemusten kirjo on riemukas esimerkki maassa toteuttavista pienemmistä ja suuremmista kulttuuritapahtumista. Mittavien tapahtumien yhteyteen voidaan myöntämämme apurahan avulla toteuttaa erillistapahtuma lapsille tai vanhuksille . Apurahan turvin toteutetaan myös monia itsenäisiä ja tuoreita ideoita, toteaa säätiön varapuheenjohtaja Pirkko Lahti.

Apuraha myönnettiin yhteensä 20 hankkeelle. Säätiö painotti myöntöpäätöksessään apurahojen maantieteellistä kattavuutta, eri taiteen muotoja sekä erikielisiä tapahtumia. Rahoitettavien hankkeiden joukossa on muun muassa  katutaide-esityksiä, näytelmiä ja konsertteja. Myönnettyjen apurahojen yhteissumma on 51 050 euroa. 

- Rahoittamissamme hankkeissa on lapsille, pakolaisille, vammaisille, nuorille ja vanhuksille sekä suurelle yleisölle suunnattuja tapahtumia, Pirkko Lahti kertoo.

Apuraha myönnettiin seuraaviin kohteisiin: 

Alli Paasikiven Säätiö työskentelee perheen sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa. Säätiö jakaa myöhemmin keväällä apurahoja tutkimus- ja kehitystyötä sekä kansalaistoimintaa varten.

Lisätiedot heikki.hiilamo@saunalahti.fi tai puhelimitse 0403587203 (Heikki Hiilamo). 

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!